en bred vifte af tømrer tilbud

Behov for et tømrer tilbud af Thomsen og Bryder Byg ApS? Her tilbydes alt lige fra eksklusive gulvløsninger med Dinesen Gulve og alt inden for diverse tømrerprojekter

Thomsen & Bryder Byg ApS er dit nyetableret firma fra 01/01-2020, der trods virksomhedens begrænsede levetid, har mange års erfaring inden for tømrerbranchen. Firmaets ansatte er uddannet tømrere med stor ekspertise i feltet.

Firmaet holder base på Sjælland i Frederiksværk, men varetager opgaver i hele Danmark såvel som i de omkringliggende lande. Dette skyldes vores effektive arbejdskraft og unikke gulvløsninger med Dinesen gulve.

Kontakt os og få et tømrer tilbud

Har du spørgsmål, eller ønsker du at få et godt tilbud på din opgave, er du velkommen til at henvende dig helt uforpligtende. Kontakt os i dag!
Gulvdetalje i tilbygning i Frederiksværk

mestrer projekter inden for tømrerfaget

Vi mestrer simpelt som avanceret, hvad enten det drejer sig om eksklusive gulvløsninger eller diverse byggeprojekter i boligen

Der er ingen tvivl om, at vi har, hvad det kræver, når der skal bygges professionelt og effektivt. Vores udgangspunkt er dine ønsker og behov, og så indordner vi os efter det. Vi udfører vores projekter effektivt og altid til den aftale tid, helt uden at gå på kompromis med kvalitet, service eller et holdbart resultat. Vi ser frem til at høre, hvordan vi kan hjælpe dig. Kontakt os allerede i dag og hør mere!