Lægning af Dinesen gulve

Thomsen & Bryder Byg ApS tilbyder lægning af Dinesen gulve.
Det eksklusive Dinesen trægulv, kan forvandle et hvert hjem.

Flotte dinesen gulve monteret professionelt

Dinesen gulve og diverse løsninger og behandlinger

Hos Thomas & Bryder Byg ApS tilbyder vi alt inden for unikke Dinesen Gulve og eksklusive løsninger i træ. Er du derfor til kvalitetsløsninger og plankegulve, kan du trygt henvende dig til os. Vi har mange års erfaring med Dinesen Gulve af den bedste kvalitet på markedet. I den forbindelse tilbyder vi også slibning og efterbehandling af alle typer trægulve.

Vi udfører tilmed diverse klassiske trægulvsløsninger inden for tømrerfaget. Har du derfor tanker om et traditionelt lamelgulv eller diverse gulvtyper, er du velkommen til at henvende dig. Vi udfører alt inden for slibning og efterbehandling. Det handler udelukkende om dine ønsker og behov. Vi imødekommer simple som avancerede løsninger inden for gulve.

Spørgsmål om Dinesen Gulve?

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om dine muligheder, er du velkommen til at henvende dig allerede i dag. Det er naturligvis helt uforpligtende at henvende sig og få et godt tilbud. Vi kommer selvfølgelig også gerne ud til et inspirationsmøde, hvor vi får talt jeres ønsker og behov igennem. Vi ser frem til at høre, hvad I har af ønsker til gulvet.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål, eller ønsker du at få et godt tilbud på din opgave, er du velkommen til at henvende dig helt uforpligtende. Kontakt os i dag!